Tiger Woods 12

Tiger Woods 12

Ga de uitdaging van de PGA Tour aan met Tiger en co

Tiger Woods 12 is een realistisch golfspel voor Nokia Lumia toestellen. Word jij de beste speler van de PGA Tour? Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Goede graphics
  • Veel verschillende spelmodi
  • Maak je eigen golfer
  • Intelligent bedieningssysteem

TEGEN

  • Slecht commentaar
  • Loopt af en toe vast

Uitmuntend
8

Tiger Woods 12 is een realistisch golfspel voor Nokia Lumia toestellen. Word jij de beste speler van de PGA Tour?

Plezier op de golfbaan

Tiger Woods 12 heeft een aantal verschillende spelmodi. Net als bij de consoleversie ligt de focus op de PGA Tour; je speelt een volledig seizoen. Met het gewonnen geld koop je nieuwe clubs die je spel positief beïnvloeden.

Ook kun je deelnemen aan de Tiger Challenge, een reeks snelle minigames waarin je om geld speelt. Via Play Now speel je een enkele ronde. Met vrienden via WiFi spelen is ook mogelijk, en erg leuk.

Je speelt op acht verschillende bestaande golfbanen en acht echte spelers uit de Tour. Liever je eigen golfer maken? Dat doe je met de simpele editor.

Een betere swing

Op het gebied van gameplay presteert Tiger Woods 12 buitengewoon goed. Het zogenaamde swipe to swing systeem werkt uitstekend, net als de manier waarop de bal in de lucht draait. Voor je echt goed slaat, ben je wel even bezig, maar het precieze bedieningssysteem maakt oefenen leuk.

Het putten is behoorlijk lastig. Een raster laat je zien hoe het land erbij ligt en je krijgt tips van een caddy. Langere puts zijn altijd moeilijk, maar dit maakt het wel realistischer.

Goed gemaakt

Grafisch gezien is Tiger Woods 12 uitstekend. Van de menu's tot de actie op de baan, alles ziet er schitterend uit. Daarom is het ook zo jammer dat het in-game commentaar zo slecht is. Het duikt onregelmatig op en voegt eigenlijk niks toe.

Bij onze tests (versie 1.3.0.0) bevroor het spel een aantal keer en aan het commentaar op de Windows Phone Marketplace te zien, zijn we niet de enigen die daar last van hebben. Hopelijk wordt dit in een toekomstige update opgelost.

Onze mening

Tiger Woods PGA Tour 12 is een uitstekende sportsimulatie en een must-have voor elke Lumia-gamer die van golf houdt.

Meeste download Puzzels voor Windows-phone-7

Meer
Tiger Woods 12

Download

Tiger Woods 12